Când știi că iubești?

fc02d593bfd57575cfb157a4ad17c032Când, deși au trecut doar 2 minute de când a plecat de lângă tine, deja îți e dor teribil de el. Când adormi cu el în gând și tot așa te și trezești. Când primul lucru pe care-l faci e să pui mâna pe telefon și să-i scrii sau dacă e lângă tine îl iei în brațe și îl săruți. Când noaptea-l cauți în pat și te cuibărești lângă el. Când te trezești zâmbind, pentru că l-ai visat.

Știi că iubești atunci când îl vezi și inima îți bate mai tare. Când îl motivezi și îți dorești tot ce e mai bun pentru el; când îi ești mereu alături. Știi că iubești atunci când îți dorești să-l vezi fericit. Când problemele lui sunt și ale tale, când durerea lui e și durerea ta. Când îl aștepți cu mâncarea gătită, te îngrijorezi dacă nu-ți răspunde la telefon, îl suni să-l întrebi dacă și ce a mâncat și îl cerți dacă mănâncă prostii. Îl iubești când ai grijă de sănătatea lui. Când vrei ca orice problemă pe care o aveți în cuplu să dispară. Când ești geloasă dacă aduce aminte de fostele lui (deși îți spune și îți arată că te iubește, subiectul asta e sensibil pentru tine) sau dacă-l vezi vorbind cu altă fată ori îți povestește de vreo colegă de la serviciu.  

Știi că iubești atunci când el e primul pe care-l suni, indiferent dacă ești tristă sau bucuroasă, când vrei să-mparți cu el tot ce se-ntâmplă în viața ta și când te bucuri că și el face la fel.

Stii că iubești atunci când nu te mai gândești la trecut, când el e prezentul și viitorul tău. Când îți faci planuri și visezi; când el apare în toate planurile tale; când vrei ca lucrurile să se întâmple și când faci și ceva pentru asta.

Iubești atunci când te-ai schimbat, când ai devenit mai bună, mai generoasă, mai calmă; când vezi în tot răul un bine și la orice problemă, găsești o soluție. Iubești când îți place să te alinți lângă el, când în fața lui nu ai nicio jena să dansezi, să cânți, să te comporți ca un copil; când îi porți hainele, îi cunoști mirosul, îi folosești parfumul.

Îl iubești atunci când îți e dor de zâmbetul lui, când îți e dor și de micile certuri, când numeri orele și minutele până vă vedeți, când cauți să-i faci surprize, pentru că adori să-l vezi fericit.dd16ae0a8baa1a8c9cad489b96040e1d

Știi că iubești atunci când ieșiti în oraș și ești mândră că-l ai lângă tine. Iubești atunci când nu ești geloasă dacă vezi că alta se uită după el, pentru că știi că el e doar al tău și tu ești doar al lui.

Iubești atunci când îl accepți exact așa cum e, cu bune și rele, când nu-i mai reproșezi nimic. Când nu vrei să-l schimbi, să-l transformi. Iubești un om pentru ceea ce e, nu pentru ceea ce vrei tu să devină. Știi că iubești când ai înteles toate aceste lucruri.

Știi că iubești când sufletul îți râde, când zâmbești mai mult, când ești fericită, pentru că el te face fericită. Iubești când nu ți-ai mai închipui viața fără ca el să facă parte din ea.

Știi că iubești, când te simți iubită.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s