Când nu îți e bine nici cu el, nici fără el.

Ce e de făcut atunci?

…de parcă ar exista o rețetă…

6ebb611585cb15e7fc2cde64c0706247

Sunt momente într-o relație, când ai vrea să fugi, să pleci, să evadezi. Dar dacă faci asta, îți dai seama că îți e mai greu decât dacă ai fi rămas. Sunt acele momente în care nu știi dacă-l mai vrei lângă tine, dar știi ca nu poți să pleci. Si atunci ai vrea să oprești timpul în loc, nimic să nu se fi întâmplat. Ai vrea să fii doar tu cu tine pentru o clipă, să poți să înțelegi ce vrei și ce te face fericită. Să rămâi, să lupți sau să pleci?

Dar cum să pleci, când îți e atât de greu? Când te lovești de amintiri, momente, gânduri frumoase și-atunci îl vrei din nou lângă tine. Și apoi, când crezi că totul e liniște și bucurie, când simți că ești pe drumul cel bun, îți vin în minte brusc o avalanșa de gânduri, amintiri, idei, care te fac să spui stop, să te ferești ca de-un pericol, să uiți că e același om care te-a facut să tremuri când ți-a spus „te iubesc”, care te-a strâns la piept și te-a sărutat pe creștet, și tu, tu ai simțit că sunteți unul pentru celălalt.

61b9cd3e16f858afb07ae2ff5d23ff0eȘi ai vrea să vină cineva și să-ți spună ce să faci, să îți arate drumul cel bun și să te asigure că în viitor va fi bine, vei fi bine. Să vină oricine, doar să nu fii tu cea hotărăște. Dar oare cine ar putea să hotărască în locul tău? Cine ar putea să știe ce e mai bine pentru tine, decât tu? Tu cea care ai trăit, simțit și iubit la intensitate maximă! Vorbește, descarcă-te, ascultă-i pe ceilalți, dar decizia să fie a ta. Nu te lăsa influențată. Nu încerca să cauți pe buzele altcuiva răspunsul la problema ta, nu te ascunde și nu amâna. Îți vei face și mai mult rău, vei aduna în tine suferință, tristețe și amăraciune. Te vei schimba! Vei schimba zâmbetul cu o față mereu tristă, zgomotul râsetului tău, cu cel al plânsului, momentele de bucurie, cu cele de tristete! Nu te schimba!

Alege ce crezi că e mai bine pentru tine. Nu regreta nimic! Nu-ți reproșa nimic!

Tu ești regizorul propriei tale vieți, nu un actor care așteaptă indicații. Acum nimeni nu-ți va da indicații, nimeni nu-ți va spune ce trebuie să faci mai departe, pentru că-n piesa asta ai pornit de la început fără regizor, doar cu mintea și inima deschisă! Acum e momentul să-ți scrii povestea ta și nimeni nu va putea să scrie mai bine decât tine, finalul. Pentru că tu ai fost cea care a trăit, a iubit, s-a dăruit, s-a bucurat, a suferit, a zâmbit, a plâns, a sperat, a luptat.

Dacă alegi să rămâi singură, nu-ți fie teamă de singurătate. Uită-te în jurul tău, nu ești singură! Oamenii care țin la tine, vor fi acolo, iar cei care nu o să fie, înseamnă că nu sunt cei pe care trebuie să-i ai in preajmă. E alegerea ta. Preferi să te simți singură într-o relație sau să fii singură în căutarea unei noi iubiri?

Dacă alegi să rămâi, fii sigură că e ceea ce-ți doresti, nu te grăbi, nu-ți trăi viața într-o continuă îndoiala, nu sta cu frică, nu te gândi că toate certurile vor duce la mai rau. Bucură-te de moment!

Și-acum gândește-te la tot, pune-ți în ordine ideile și gândurile și bucură-te! Alege! Fii încrezătoare! Iubește! Iubește-te!!

Sursă foto: Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s