[REVIEW] – Fond de ten Rimmel Lasting Finish 25H

IMG_6768mod

Despre Fondul de ten Rimmel Lasting Finish 25H s-au scris multe rânduri în blogosfera de  beauty, iar majoritatea părerilor au fost pro. Lăudat fiind, mi l-am cumpărat și eu. Păi se putea? Unde mai pui, că la atâtea laude, se adăuga și prețul foarte mic. Eu l-am luat din Cora, avea reducere și am dat aproximativ 22 de lei. Înainte avusesem fondul de ten Wake me up, tot de la Rimmel, de care am fost foarte mulțumită, am folosit 2 tuburi, dar parcă simțeam nevoia de o schimbare.

Bun! Am mers, l-am cumpărat și de cum am ajuns acasă m-am demachiat rapid și l-am încercat. După tot ce citisem, eram super curioasă de puterile lui magice. Dar .. șoc și groază! Ținând cont că aveam deja experiența trecută cu fondul de ten Wake me up, care mi-a plăcut mult, acesta nu mi s-a părut că s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

IMG_6800mod

Inițial am crezut că am luat o culoare prea închis. Așa că în următoarele 2 zile, am întrebat pe toată lumea cu care m-am întâlnit, dacă nu cumva arăt de parcă sunt venită de la solar (la nivelul feței), dar m-am liniștit rapid după ce am primit majoritatea răspunsurilor negative.

Am continuat să aplic fondul de ten și m-am lămurit rapid. Ce nu-mi place la acest produs este că-mi evidențiază zonele uscate ale feței. Așa că înainte de folosire, trebuie să-mi hidratez bine tenul cu o cremă. În niciun caz nu pot să aplic fondul de ten fără cremă hidratantă. Ce-i drept, uneori mai trișez și nu aplic crema hidratantă.

IMG_6782mod

Acoperirea e una destul de bună, medie. Nu încercați să folosiți mai mult de un strat de fond de ten, pentru că vă veți încărca prea tare tenul și va avea un efect de mască.

Rezistă destul de mult pe față, în niciun caz 25 de ore, dar timp de 5 ore nu aveți de ce să vă faceți nicio problemă, dacă folosiți și pudră s-ar putea să dureze și mai mult. Eu l-am folosit fără pudră.

IMG_6809mod

Îmi privința ambalajului, sticluța cu pompiță e exact ce trebuie, dozarea făcându-se ușor și fără a irosi din cantitate. Textura este una fluidă, are spf 20, iar parfumul este discret.

Eu nu l-as recumpăra, dar având în vedere părerile pozitive despre acest fond de ten, se poate să nu mă fi înțeles eu bine cu el. Doar v-am spus că am un ten sensibil, care nu se înțelege bine cu orice produs cosmetic.

Acum sunt în căutarea unui nou fond de ten, așa că aștept recomandări. Eu mă gândisem să-mi iau Affinitone, de la Maybelline, dar parcă m-ar tenta și SuperStay Better Skin. Îmi e dor de un fond de ten de la Maybelline, nu am mai folosit din liceu unul. Le-ați încercat pe cele două? Cum sunt?

Advertisements

8 thoughts on “[REVIEW] – Fond de ten Rimmel Lasting Finish 25H

 1. Eu sunt super mulțumită de Healthy Mix de la Bourjois, ți-l recomand cu drag. Miroase foarte bine, are o textură lejeră și oferă un aspect natural, sănătos. Eu sunt deja la al treilea tub și nu cred că o să mă opresc prea curând 😀 zi frumoasă, Thea!

  Like

  1. Daa, am folosit și eu pentru o lungă perioadă de timp, Healhty Mix, de la Bourjois. Într-adevăr miroase super bine și are o acoperire foarte bună. Ce mă bucur că mi-ai amintit de el. Merci! Zi frumoasă și ție! 🙂

   Like

 2. si eu am auzit numai critici la adresa lui. si mie imi place bourjois,…dar daca dispui de bani mai multi merita sa investesti in dior- star sau estee lauder -double wear. daca nu…bourjois ramane o alegere buna.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s