I love sweaters!

Am văzut la Ștefana, de la The Pretty Blossoms, un articol despre puloverele preferate și cum acesta este articolul vestimentar pe care îl ador în sezonul rece, mi-a plăcut așa mult idea încât am zis să vă arat și eu preferatele mele. Merci mult, Ștefana pentru inspirație! 🙂

IMG_6843mod03 taiatMotivele pentru care iubesc anotimpul rece sunt nenumărate, dar primele care îmi vin în minte sunt: sărbătorile de iarnă, zăpada, ciocolata caldă, zilele în care e foarte frig și tu stai în casă și lenevești toată ziua, vinul fiert și … puloverele călduroase și pufoase. ❤ Ce bine e când știi că e frig afară și tu e îmbraci într-un pulover lung, pufos, care îți tine de cald.  🙂

IMG_6866mod

Fie că e pulover simplu, cardigan, supradimensionat, cu mâneci lungi sau scurte, în sezonul rece, rămâne articolul vestimentar cel mai cumpărat de mine. Îmi place să le am în cât mai multe culori și modele, deși niciodată nu mi se pare că am suficiente. Normal! 😀 Mereu văd o culoare pe care nu o am, un model care îmi place și tânjesc după el.

În pozele următoare vă arat puloverele care mie îmi plac cel mai mult.

Îmi plac cardiganele, pentru că le poți purta cu cămași, bluze mai subtiri sau tricouri și ai posibilitatea să le dai jos, dacă e foarte cald în încăperea în care ești. Cel gri, cu alb și negru, de la HM și cel alb de la Zara, sunt printre preferatele mele.

IMG_6915mod

IMG_6924mod

În zilele când vreau să port o ținută lejeră, îmi iau acest pulover de la C&A,  în care mă simt așa bine și e și foarte călduros.

IMG_6892mod

Premiul cel mare revine puloverelor verde și maro pentru că sunt făcute în totalitate de bunica. Eu nu am venit eu cu nicio idee. Și tare m-am bucurat când am văzut că mi-a făcut la cel verde, floricele pe lângă guler, iar la cel maro, mi-a pus acele aplicații, de zici că port un colier. ❤

IMG_6891mod IMG_6886mod IMG_6878mod IMG_6883mod

Mai am pulovere preferate, pe care o să le vedeți într-un nou proiect, care o să apară curând, pe blog.

Care sunt puloverele voastre preferate? 🙂

IMG_6903mod

8 thoughts on “I love sweaters!

    1. Daa și cele pe gât sunt tare drăguțe. Mie nu-mi prea place să le port, dar îmi place mult să văd pe altcineva îmbrăcată în ele. Zi faină să ai! Te pup!

      Liked by 1 person

  1. sunt foarte frumoase toate,in special cele facute de bunica ta! transmite-i te rog din partea mea urari de bine si sanatate,sa iti faca muulte asemenea pulovarase!Si buni a mea tricota minunat,pacat ca nu mai este 😦 imi facea si fustite,vestute,botosei,ciorapi de camera,palarioare,rochite…tot felul te lucrusoare tricotate si crosetate.

    Like

    1. Mulțumesc frumos! Îmi pare rău să aud asta 😦 , dar sunt sigură că ții enorm la toate amintirile și lucrurile pe care ți le-a lăsat.

      Like

  2. Cel verde e superb. Felicitari bunicii tale pentru ca face lucruri tare frumoase.
    Mi-ai dat chiar o idee faina sa o conving si eu pe a mea sa mi faca altceva in afara de totosi. :))

    Like

Leave a comment