#GlamJan

Cred că fiecare dintre noi s-a visat cel puțin o dată Marilyn Monroe. Și cum să nu faci asta, dacă atunci când te gândești la ea, imaginea care ți se conturează în minte e cea a unei femei foarte frumoase, cu zâmbetul mereu pe buze, cu un șarm nemaiîntâlnit și o senzualitate debordantă. Părul blond și buclat, tenul alb diafan, buzele mereu roșii și ochii bine conturați sunt trăsăturile care o înfățișează cel mai bine pe diva secolului al XX-lea.

dd0362573ee2191bb1b582640abad6eb

Viața lui Marilyn Monroe a fost îndelung dezbătută, fie prin articole sau filme, nerămânând probabil niciun capitol al existenței ei despre care nu s-a vorbit. Chiar și acum, la 50 de ani de la moartea sa, știrile care o au ca subiect continuă să facă vâlvă în rândul lumii. Marilyn Monroe e cu siguranță, una dintre personalitățile care va rămâne prezentă în mințile oamenilor și va dăinui peste generații. Va fi mereu un exemplu de frumusețe, putere, feminitate, atracție și curaj.

28f36d5b5fd98860c97ad282fed37b22

Deși a dus o viață tumultoasă și a fost aspru criticată pentru asta, Marilyn Monroe rămâne un exemplu pentru majoritatea fetelor. Declarațiile ei rămân memorabile și sunt lecții de viață pentru fiecare dintre noi:

“Sunt egoistă, nerăbdătoare şi un pic nesigură. Fac greşeli, sunt greu de controlat şi uneori dificilă. Dar dacă nu îmi poţi face faţă când sunt în cea mai rea formă, în niciun caz nu mă meriţi când sunt în cea mai bună formă.”

“E mai bine sa fii fericita de una singura decat nefericita langa cineva.”

“Cariera este un lucru minunat, dar nu-ti tine de cald noaptea, in pat.”

“Cred ca totul se intampla cu un motiv. Oamenii se schimba ca sa inveti sa renunti la ei, lucrurile merg prost ca sa le apreciezi atunci cand merg bine, crezi in minciuni ca sa inveti sa nu ai incredere in nimeni in afara de tine si, uneori, totul se duce de rapa ca sa faca loc lucrurilor bune.”

Marilyn-Monroe-Icon

Dar transformarea Normei Jeane, acesta este numele real al actriței, în diva pe care azi o cunoaște toată lumea, nu a fost una ușoară, iar cel care s-a ocupat de acest lucru a fost Max Factor. Norma Jeane a intrat în studul lui Max Factor brunetă și a ieșit o blondă platinată, care a devenit în scurt timp simbolul atracției unei generații. “Marilyn a făcut din buzele roșii senzuale, pielea perfectă și ochii conturați dramatic cel mai faimos beauty look al anilor “40 și este un look care continuă să domine industria de frumusețe și modă. Este look-ul suprem care definește zona glamour, nimic altceva nu se compară cu el.” a declarat Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Director.

#GlamJan e o provocare lansată de Max Factor. Ce trebuie tu să faci e simplu. Postează pe pagina de facebook Max Factor România, o fotografie „inainte/dupa” în modul split screen cu transformarea ta glamour. Această transformare trebuie să fie dramatică, semnificativă, total diferită de fotografia „înainte”. Nu trebuie neapărat să copieze look-ul Marilyn Monroe, trebuie să exprime ce înseamna glamour pentru tine.

Mie mi-a plăcut tare mult ideea și am acceptat provocarea. Plus că, de ceva vreme încerc să învăț să mă machiez singură și aceasta mi s-a părut ocazia perfectă pentru a vedea cât de mult m-am perfecționat.

Hai că nu e greu. Te machiezi, te aranjezi și apoi zâmbești frumos în fața aparatului. Ce zici, accepți?

10937779_907903302573424_1712301266_nmod_before IMG_7386mod02after

IMG_7491mod IMG_7479mood 01 IMG_7400mod

IMG_7387mod10933337_907918782571876_105944297_nmoood_glamjan

Advertisements

2 thoughts on “#GlamJan

  1. Ce schimbare! Erai frumoasa si inainte, dar dupa ai devenit o diva 😀 imi place tare mult, desi Marilyn Monroe nu este printre preferatele mele. Abia astept sa incerc si eu, sa vad ce-mi iese, te pup!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s